Aquest dissabte, Torelló recupera el Pescabirres-Festival de la Cervesa Artesana als jardins Vicenç Pujol

Dissabte 21 de maig tindrà lloc, als jardins Vicenç Pujol, la sisena edició del Pescabirres-Festival de la Cervesa Artesana, que Torelló recupera després de la pandèmia. Hi ha prevista la participació de 10 cerveseres, oferta gastronòmica amb food trucks i una variada programació d’actuacions musicals.

Després dels anys de pandèmia, el Pescabirres aposta per un canvi de data i d’emplaçament de l’esdeveniment, que s’ubicarà als jardins Vicenç Pujol, un espai a l’aire lliure idoni per aquest tipus d’activitats, tal com han explicat des de l’organització.

El Pescabirres obrirà portes a les 11 del matí als jardins Vicenç Pujol, amb una extensa oferta per als amants de la cervesa i per al públic en general. En concret, hi seran presents 10 cerveseres artesanes, complementades amb una oferta gastronòmica amb food trucks. Paral·lelament, la fira ha previst una variada programació d’actuacions musicals fins a les 12 de la nit.

Des de l’organització, Josep Maria Molina i Mònica Pérez, han remarcat el bon ambient que s’espera durant la jornada i han destacat que es posarà a la venda un tiquet de tast, amb el got del Pescabirres, per poder fer un tastet a cada parada participant.

Al seu torn, l’alcalde, Marçal Ortuño i la regidora de Comerç, Mercè Faja, s’han felicitat per la recuperació de la fira després dels anys de pandèmia i per la nova ubicació als jardins Vicenç Pujol, un espai molt adient per la celebració d’activitats d’aquest tipus. Pescabirres-Festival de la Cervesa Artesana de Torelló és organitzada per Cerveses GatGraz i Cervesa Gàrgola, conjuntament amb l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

-Programa d’activitats del Pescabirres