Política de privacitat

AVIS LEGAL:

Aquest web pertany a Associació d’ Empresaris d’ Hostaleria  i Turisme del Moianès i d’ Osona Amb CIF: G-66712977 seu social a :

Carrer del Vilabella, nº 5-7  08500 VIC
Telf: 635781149
Email: info@aehtosona.cat  

Desenvolupa l' activitat de associació sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica i que es regeix per uns estatuts dipositats en data 21 de desembre del 2015 al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, amb resolució del dia 1 de febrer del 2016.

PROTECCIÓ DE DADES

Mitjançant el present Avís Legal i d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'empresa avisa els usuaris de la seva política de protecció de dades, perquè aquests determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les dades personals que li puguin requerir amb ocasió de la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts. Excepte en els camps en què s'indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals són voluntàries. Les dades personals recollides seran tractades de forma secreta i confidencial i la seva recollida té com a finalitat la gestió i prestació dels serveis oferts per l'Empresa en el Portal en cada moment. Els usuaris accepten que les dades personals facilitades puguin ser objecte de tractament en fitxers automatitzats titularitat i responsabilitat de l'empresa. Els usuaris poden exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: AEHTOSONA, Carrer del Vilabella, nº 5-7  08500 VIC. Incloent còpia del seu DNI o document identificatiu equivalent.

LLEI APLICABLE

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Per a qualsevol controvèrsia que pugui derivar-se de l'aplicació dels serveis o interpretació o aplicació de les Condicions Generals, l'Empresa i els usuaris, amb renúncia expressa al seu fur propi, es sotmeten al dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.