Dos mesos d'activitat cultural amb 'Viu Manlleu!'

Aquest dijous, 9 de juliol, s’han presentat públicament les activitats de Viu Manlleu!, una proposta d’activitats culturals, gastronòmiques i comercials dirigida a la població de Manlleu durant els mesos de juliol i agost.


Tenint en compte les dificultats de mobilitat de la població i la impossibilitat de fer actes multitudinaris, l’Ajuntament de Manlleu ha apostat per oferir una programació cultural de petites activitats durant dos mesos que clourà amb la Festa Major de Manlleu (del 12 al 16 d’agost). Concerts de petit format, dansa, vermuts artístics, arts escèniques i cultura popular es combinaran durant els caps de setmana en diferents indrets de la població: la plaça Fra Bernadí, els Jardins de Can Mataró, l’Embarcador del Ter i el Prat del Rocòdrom.

Aquesta proposta, a més, té la voluntat de donar suport al sector cultural de Manlleu, tal com s’ha fet abans amb les empreses i el comerç del municipi. Per a molts dels artistes suposarà un retorn a l’activitat després de mesos d’inactivitat.
Viu Manlleu! va començar les seves activitats el passat cap de setmana i es desenvolupa seguint totes les mesures d’higiene i seguretat tant per al públic com per a l’organització.