Taradell rep dues Flors d'Honor a la gala Viles Florides 2019

El moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), va lliurar el passat divendres 27 de setembre les Flors d'Honor 2019, que són un reconeixements als municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds.

En aquesta gala, celebrada a Lloret de Mar, Taradell va rebre dues Flors d'Honor pel projecte Aromes de Taradell que, segons el jurat de Viles Florides suposa "apostar per un enjardinament sostenible a base d'aromàtiques, tant herbàcies com arbustos, que permeten un important estalvi d'aigua. A més, es promou l'ús de planta autòctona i el seu reconeixement, tot dotant-la de valor i recuperant-ne espècies en perill d'extinció al nostre territori". 


Taradell - Viles Florides Flors d'Honor 2019 - Mercè Cabanas

 

A l'acte hi van assistir l'alcaldessa Mercè Cabanas, el Regidor de Sostenibilitat, Joan Canó i la responsable del Parc de les Olors de Taradell, Mireia Morales. Podeu consultar la valoració de la Vila de Taradell per part d'aquest projecte a vilesflorides.cat/taradell.