Arriba la Festa Major de Santa Eulàlia de Riuprimer més pirata! Amb homenatge als 30 anys de la caminada popular.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer i les entitats i voluntaris que hi col•laboren, han preparat la Festa Major més pirata de la comarca, amb ambient i disfresses piratejades durant el Riuprimember 2019, en el qual tocarà el grup BAND-IDOS seguit de discomòbil fins a les 6h.

El pregó es centrarà en els 30 anys de la Caminada Popular de Santa Eulàlia de Riuprimer, i repassarà els equips organitzadors que ha tingut i un bon munt d’anècdotes. Serà el dijous 29 d’agost a 2/4 de 9 a la Plaça de la Vila-1 d’Octubre, i anirà seguit del gran Xou d’humor amb el conegut Pau de Ponts i el gran Quico de les Comunes del Fricandó Matiner de RAC105.
A més, l’acte del pregó també servirà per fer l’acte oficial de finalització de les obres del carrer Major i comptarà amb un breu parlament de la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny. 

Però la festa ja comença aquest cap de setmana amb propostes com la Jam Session In Da Nait a la piscina, amb diversos músics del poble i sorpreses dissabte o el recuperat i entranyable joc de nit del divendres. Repetim també la Festa Aquàtica a la piscina amb entrada gratuïta però a la tarda del dissabte 24. El diumenge 25 arriba el torn de la homenatjada 30a caminada popular pels entorns del poble, i a la tarda, la ja tradicional Quina a benefici de la Llar d’Infants.

La resta d'actes seguiran l'estructura de l'any passat però amb alguns canvis, com ara la tradicional sardinada substituïda per un altre sopar popular al carrer Major i el concert d’havaneres amb Els Pescadors de l’Escala més d’hora a les 19.30h i a la plaça de la Rectoria. Pel què fa al divendres 30, que començarà amb Gimcana marrana infantil i juvenil.
El dissabte 31 d’agost, la nova proposta Enfanga’t i el clàssic Memorial Quimet Novellas, partit de futbol de Festa Major. I després del correfoc, gran nit de concerts, amb els Sense Sal (pop-folk a les 0.30h) i Sicuta (versions) seguidament, acabant amb PD DJ Sendo fins a les 6h. El diumenge hi haurà espai per al ball de tarda amb l'Orquestra Moonlight, Cercavila gegantera o el joc del conill porquí. I el dilluns la típica arrossada i sardanes, animació infantil i xocolatada. 


Festa a la vista! A l’abordatge!

PRESENTACIÓ / APUNTS INFORMATIUS
Ja tornem a tenir aquí la nostra Festa Major, enguany més pirata que mai! A Santa Eulàlia de Riuprimer entenem que la nostra Festa Major ha de ser oberta a tothom, popular, cohesionadora i de foment de la cultura i les trobades socials al nostre poble. 

Des de l’Ajuntament i les entitats i voluntaris que col·laboren en la seva organització, us agrairem molt que participeu de tots els actes que us sigui possible, especialment del pregó, com a reconeixement a les persones que el protagonitzen. 

També us demanem que durant aquests dies engalaneu balcons i finestres amb motius festius, banderes del nostre poble, senyeres, estelades, etc. Tingueu cura del nostre poble sobretot pel què fa a les deixalles, siguem cívics! A les barres dels concerts porteu gots reutilitzables o podreu tenir el got retornable de la Festa Major per 0’50€. 

D’altra banda, la Festa Major necessita voluntaris per a diferents tasques i funcions perquè tot surti bé, si us voleu apuntar a col·laborar, escriviu a