Vic tornarà a ser epicentre musical amb una nova edició del Mercat de Música Viva

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), la fira professional dedicada a la música en directe, va presentar ahir la programació de la seva 31a edició, que se celebrarà del 18 al 21 de setembre amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més d’una setantena d’artistes actuaran en nou escenaris amb el teatre l’Atlàntida com a centre neuràlgic per a la presentació de les noves produccions. Una trentena d’intèrprets estrenaran nou disc com ara Mazoni, Ferran Palau, Gertrudis, i el nou projecte de Raül Fernandez, Refree, amb la cantant Lina. Els habituals concerts a la plaça i al Sucre seran els que reuniran més públic per seguir les actuacions d’artistes com El Petit de Cal Eril, Dorian i Buhos, entre d’altres. La programació es completa amb actuacions de diferents grups portuguesos ja que les jornades professionals es dediquen al país veí, i també un any més hi haurà una programació destinada a públic familiar.

L’acte de presentació de la programació va ser seguit pel diputat de Cultura en funcions, Oriol Lladó, en representació de la corporació i va comptar amb les intervencions del regidor de l’Ajuntament de Vic, Tit Roca, del director de l'Institut Català de les Empreses Culturals, Miquel Curanta, i del director artístic del MMVV, Marc Lloret.