Judith Viader, directora general de Frit Ravich, ponent de la propera Àgora d'opinió

La directora general de l’empresa Frit Ravich, Judith Viader, serà la ponent convidada a la propera Àgora d’opinió, que tindrà lloc el divendres 29 de març (08.45h) al Museu del Ter de Manlleu. La seva xerrada, que portarà per títol “Transformació digital, de la teoria a la pràctica”, serà l’element central d’aquest fòrum d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’Administració. L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, presidirà l’acte i introduirà la ponent. Les inscripcions, gratuïtes, ja estan obertes i es poden formalitzar al web de Creacció. 

La ponent és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Business Administration per ESADE. Des de 1997 és directora de Frit Ravich, càrrec des del qual ha liderat l’expansió del negoci i el desenvolupament i distribució de la marca. El 2018 va entrar a formar part del rànquing “Merco Líderes”, que recull els 100 directius amb més renom d’Espanya. Ha rebut el premi internacional IWEC (2013) a les millors iniciatives empresarials dirigides per dones arreu del món, ha estat finalista al premi Emprenedor de l’Any (2010) i distingida per FIDEM i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el premi a la Comercialització. Amb ella al capdavant, el 2013 Frit Ravich va ser escollida Millor Iniciativa Empresarial per El Periódico de Catalunya.

Àgora d’opinió té com a eix central la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, que dona peu a un col·loqui obert per compartir i contrastar opinions. El fòrum és una iniciativa de Creacció, la UVic-UCC, el Casino de VicEl 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.