Casa Sendra celebra el 170 aniversari, patrocinant els Concursos Cuiner de l'Any i Cambrer de l'Any

L'EMBLEMÀTICA MARCA CASA SENDRA DE VIC (BARCELONA, 1849), DEL GRUP SPLENDIDFOODS, CELEBRA AQUEST 2019 ELS SEUS 170 ANYS DE VIDA. AMB MOTIU DE TAN LONGEU ANIVERSARI, HA DECIDIT REALITZAR DOS GRANS ESDEVENIMENTS:

- HA LLANÇAT UNA EDICIÓ ESPECIAL DE 1.849 PECES DE SOMALLA SENDRA TRUFADA, UNA VARIETAT DE FUET TÍPICA DE LA ZONA PERÒ INCORPORANT TÒFONA FRESCA D'HIVERN (TUBER MELANOSPORUM) SENSE AROMES NI OLIS ESSENCIALS, PER A CONVERTIR-HO EN UN OBSEQUI DE LUXE, NOMÉS DISPONIBLE FINS Al MES D'ABRIL.

01-int1
- HA DECIDIT CONVERTIR-SE EN PATROCINADOR DELS CONCURSOS CUINER DE L'ANY I CAMBRER DE L'ANY. EL CONCURS CUINER DE L'ANY (CCA) JA HA ARRIBAT A LA SEVA VUITENA EDICIÓ I EL DE CAMBRER DE L'ANY (CCMA) A la QUARTA. 

01-int2

Casa Sendra és el productor d'una de les més prestigioses i antigues llonganises de Vic. La llegendària llonganissa s'elabora amb les parts més nobles del porc, i, després d'un llarg període de curació, aconsegueix una qualitat òptima i una cuidada combinació entre magre i gras que la converteix en única.

La llonganisa Sendra preserva la seva singularitat, ofereix autèntiques peces d'artesania i de primera qualitat, continua una tradició centenària i posiciona la ciutat de Vic com un dels punts de referència en l'elaboració d'embotits.

El Director General de Splendid Foods, David Garcia-Gassull, comenta: “És un orgull per a nosaltres formar part del projecte Concurs Cuiner de l'Any i Cambrer de l'Any, en un moment que coincideix amb un fort impuls dins de l'àmbit de l'Hostaleria Gastronòmica per part tant de Casa Sendra com de Bofill Ecológica i amb una data tan especial per a nosaltres com és el 170 Aniversari”.

Per part seva, el director general de Grup Caterdata -que organitza tots dos concursos-, Alfons Pastor, ha assenyalat que “Casa Sendra és una marca emblemàtica en la fabricació d'embotits de la més alta qualitat i estem molt satisfets que s'hagin unit com a patrocinadors de tots dos concursos en els quals comptem amb participants i membres del Jurat de gran nivell, el mateix que té aquest producte tan benvolgut per restauradors i consumidors”.

Sobre Splendid Foods

Splendid Foods fabrica els productes Ca Duran, la marca matriu, adquirida en 2010 pel matrimoni d'empresaris David García-Gassull i Anna Beulas, que inclou les gammes Exentis -sense al·lergògens- i BioExentis -ecològica-; ha rellançat la marca L'Àngel, també sense al·lergògens, i dirigida, només, a les xarcuteries tradicionals més exigents, i, a més, des de 2014 elabora les centenàries i emblemàtiques marques gurmet de salsitxó Casa Sendra i Bofill Ecológica. Així mateix, són els propietaris de la marca ViuBe, especialista en producció avícola ecològica.

Splendid Foods preveu facturar aquest any més de 22 milions d'euros. Disposa d'un equip de 60 treballadors dels quals 12 procedeixen de la Fundació TAC Osona (Centre Especial de Treball per a Discapacitats Intel·lectuals).