L'Associació organitza l'Assemblea General de la FIHRT al Restaurant L'Arumí, de Santa Eugènia de Berga

L'Assemblea de la FIHRT, va comptar amb la presència de l'Alcalde de Tona i Diputat Adjunt de Turisme, Jose Salom, la Directora i Cap d'Estudis de l'Escola d'Hostaleria d'Osona,  Anna Bach i Gemma Llauradó,  i Elisenda Carreras, Co-Directora de la Delegació de BArcelona Catalunya Central del Tercer Congrés Català de la Cuina i Cap del Gabinet del Rectoral de l'U-Vic.

Catorze dels vint-i-un gremis que formen part de la Federació, presents a l'Assemblea.

Amb caràcter previ a la reunió, els assistents van gaudir d'una visita al "Món màgic del Tren!" l'exposició de trens més gran d'Europa.

El Sopar va comptar amb un maridatge amb Vins i Caves de la DO Empordà, representants meravellosament pel Celler Gerinsena, de la Cooperativa Garriguella.

A l'Assemblea, van tractar-se diversos de interès pel sector, com poden ser l'aplicació per part de l'Agència Catalana de Tributs d'un recàrreg del 4% sobre la taxa de Llicència de Terrasses, amb recàrreg i interesos, les modificacions a la Llei de Propietat Intel.lectual, entre d'altres.

L'Assemblea va comptar amb una sesió formativa sobre el servei de Sala, comptant amb la presència de Mar Galindo de Upps Anfitrion, i durant el sopar, es va gaudir d'un maridatge amb Vins i Caves de la DO Empordà, a càrrec de Celler Gerinsana, de la Cooperativa de Garriguella