No et perdis la fira gastronòmica del Porc i la Cervesa a Manlleu

La Festa del Porc i la Cervesa es va organitzar per primer cop l'octubre del 1992 amb la intenció de dinamitzar el comerç de la ciutat.
 
La gastronomia i l’oci es donaran la mà el proper cap de setmana a Manlleu amb una nova edició de la Porc i Cervesa, fira gastronòmica

Del 5 al 7 d’octubre, expositors d’arreu del territori ompliran la plaça Fra Bernadí per celebrar una de les cites gastronòmiques més conegudes de Catalunya. D’entre les activitats programades al llarg dels tres dies de festa en destaquen la matança i rostida del porc, l’elaboració d’embotits, la degustació de productes, els tastos de cerveses artesanes, espais lúdics infantils, concerts, tallers de cuina o una desfilada de moda. 


A partir de l'any 2000, la fira va incorporar un programa de concerts i va reforçar el seu contingut gastronòmic. L'any 2007 es va afegir l'elaboració de cervesa artesana, i el 2011 es va començar a complementar la fira amb un mercat de productes locals i embotits. A partir del 2015 es va canviar el nom, la marca i la imatge de la fira i va passar-se a dir 'Porc i Cervesa, fira gastronòmica', amb l'objectiu d'adaptar millor la imatge gràfica al contingut gastronòmic actual. 

Amb la col·laboració de: