Aquest cap de setmana, cinquena edició del Tocafusta a Torelló

Aquest cap de setmana es celebra a Torelló la cinquena edició de Tocafusta, activitat que engloba jocs gegants, espectacles itinerants, tallers i jocs de fusta. Al llarg de dissabte i diumenge, les places del centre de Torelló aplegaran tota la programació lúdica i creativa del Tocafusta, que aquest any no tindrà la component de fira ja que en dates properes a Nadal és complicat poder articular una oferta comercial potent.

Així, les activitats es concentraran al llarg de tot el dissabte i fins diumenge al migdia, amb el carrer com a escenari de la major part de la programació. Tal com va explicar el regidor de Joventut, Marc Tienda, el Tocafusta té molt present “que venim del món de la torneria” i la seva oferta d’activitats, “en les quals tothom pot participar”, persegueix “les emocions i interactuar amb els infants”.

A partir del dissabte a dos quarts d’11, la plaça Nova, la plaça Vella, la plaça Coll i Dorca, la plaça de la Vila i la plaça de la Rectoria seran l’epicentre de les diverses propostes de la programació, que van des de jocs creatius, fins a tallers de construcció de joguines; passant per demostracions de torneria; espectacles de carrer; jocs de fusta participatius; un tastet d’instruments musicals amb l’Escola de Música i organització de l’Agrupació de Comerciants; o una mostra de joguines de fusta de la Vall del Ges a càrrec del Museu de la Torneria.

També, amb la coordinació de Càritas i l’Agrupament Escolta, s’impulsa la campanya solidària ‘Una joguina, un somni’.

Programació Tocafusta