10 iniciatives del Moianès, al nou Mapa de Projectes Estratègics Locals de la Diputació de Barcelona

L’eina, que s’havia actualitzat per últim cop abans de la pandèmia, inclou 10 projectes de cada comarca

La Diputació de Barcelona ha publicat una nova edició del Mapa de Projectes Estratègics Locals (MPEL), una eina visual que recull les iniciatives clau i projectes estratègics de la província de Barcelona.

En concret, el Mapa identifica 10 projectes estratègics de l’Alt Penedès, 10 de l’Anoia, 10 del Bages, 10 del Baix Llobregat, 10 del Barcelonès, 10 del Berguedà, 10 del Garraf, 10 del Lluçanès, 10 del Maresme, 10 del Moianès, 10 d’Osona, 10 del Vallès Occidental i 10 del Vallès Oriental.

Embracing all possible meanings of architectural significance, that is, surpassing previous architectural standards and competing with the world's leading construction companies. The strongest cooperative merchants, premium fake Rolex watch sales companies.

Els 10 projectes del Moianès inclosos al mapa són els següents:

La Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els Pactes Territorials, va impulsar aquest mapa per primer cop l’any 2007 i des de 2012 es va anar actualitzant cada any fins que el 2020 va quedar aturat per la pandèmia. Ara es reprèn aquest mapa, un instrument de gestió estratègica que permet identificar i difondre els projectes motors de cada comarca per facilitar sinergies i generar referents de bones pràctiques, entre d’altres objectius.

La nova edició del Mapa de Projectes Estratègics Locals (MPEL), s’ha publicat en el marc de l’Informe econòmic local de la província de Barcelona 2023, elaborat per la Diputació de Barcelona i que analitza les dades de l’any 2022 per a la província de Barcelona i cadascuna de les seves comarques. L’informe mostra que la recuperació econòmica iniciada l’any 2021 a la província de Barcelona després de la pandèmia es va consolidar al llarg del 2022: bona part dels indicadors van recuperar els nivells previs a la crisi de Covid-19 i fins i tot alguns els van superar, evidenciant una fase expansiva de l’economia.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 “Treball digne i creixement econòmic”, número 11 “Ciutats i comunitats sostenibles” i número 17 “Aliança pels objectius”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.