16 casals i projectes d'estiu d'Osona i el Lluçanès es troben en la segona edició del f'ESTIUEJA't a Sant Quirze de Besora

Més de 300 joves d'entre 12 i 16 anys han reflexionat sobre temes de benestar emocional i cohesió de grup per poder aplicar el curs vinent

330 joves de casals i projectes d’estiu d’Osona i el Lluçanès han participat a la segona edició del f'ESTIUEJA'T, que ha tingut lloc aquest dijous a Sant Quirze de Besora. La jornada ha servit per gaudir, jugar, compartir experiències i, al mateix temps, conèixer els serveis de joventut, recollir propostes i idees per poder aplicar el curs vinent.

Durant el matí, els grups de joves d'entre 12 a 16 anys i una quarantena de monitors i monitores han participat en jocs i proves cooperatives i d’enginy per diferents punts del municipi. Unes dinàmiques que han servit per fer reflexionar el jovent en temes de benestar emocional i cohesió de grup.

L’alcalde de Sant Quirze de Besora, David Solà Rota, ha donant la benvinguda a la vintena de casals i projectes d’estiu de Calldetenes, Centelles, Folgueroles, L'Esquirol, Olost, Roda de Ter, Santa Eugènia de Berga, Sant Feliu Sasserra, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Seva, Taradell, Torelló, i Vic.

L’objectiu és que el f’ESTIUEJA’t sigui itinerant. La jornada està impulsada pel servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, amb el suport del projecte en benestar emocional Ocells de Foc, el Consell Esportiu d’Osona, l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora, i els serveis de joventuts dels municipis participants.