La directora general de l'Agència Catalana de Joventut visita activitats de lleure d'Osona WhatsApp_Image_2023-07-10_at_08.20.04.jpeg

La directora general de l’Agència Catalana de Joventut, Laia Girós, va visitar divendres passat, 14 de juliol, tres activitats de lleure de la comarca, una d’infantil i dues de juvenils.

En concret, es van conèixer els campaments d’estiu de l’agrupament escolta i guia Pau Claris, a Sant Pere de Torelló, amb una dotzena d’infants acampats. Seguidament, va ser el torn del casal Operació antisofà, organitzat pel servei de Joventut de Folgueroles, amb 24 joves participants, i el Camp Tortí, impulsat pel servei de joventut de Sant Julià de Vilatorta i executat per l’entitat socioeducativa La Rutlla, amb 70 joves.

Al llarg de les tres visites, Girós va estar acompanyada pel tècnic de suport integral al Territori de la Coordinació Territorial de Joventut de Barcelona Xavier Ramos, la tècnica de joventut del Consell Comarcal d’Osona Gemma Collell, i càrrecs electes i equip tècnic dels ajuntaments participants.

OsonaJove és el servei comarcal de Joventut que té la competència delegada del seguiment de les activitats de lleure que es fan a la comarca.