Surt a la llum ‘JUGUIN!', un recull d'experiències al medi natural d'Osona per a joves.

La ‘Juguin!’ és una revista col·laborativa entre l’alumnat de Grau mitjà de Guia en el Medi Natural i el Temps de Lleure, de l’INS Antoni Pous de Manlleu i l’alumnat d’Assistència al producte gràfic imprès de l’Escola d’Art de Vic

Avui, 19 de maig s’ha presentat la revista col·laborativa al jardí del Castell de Montesquiu, l’edició és una proposta molt visual i pràctica amb diferents rutes per fer amb BTT, caiac o escalant a la comarca.
La revista també incorpora consells, informacions rellevants, llegendes i curiositats que no deixen a ningú indiferent i posen en valor el patrimoni immaterial de la comarca.

L’alumnat de Guia en el Medi natural han verificat les propostes de guiatges i han treballat els continguts, mentre que l’alumnat de producte gràfic imprès han realitzat el disseny i maquetació.

La revista es podrà trobar a punts joves, oficines de turisme, instituts i biblioteques de la comarca d’Osona, tant en format paper com també en format digital amb la voluntat principal arribar al públic jove.

També han col·laborat amb la revista, l’alumnat de 2n Batxillerat de l’INS Antoni Pous, amb les correccions, La Llibreria Muntanya de Llibres presentant formats de revistes i guies de rutes actuals i en Xavier Roviró explicant històries i llegendes d’Osona. Osona turisme i Osona Jove han donat suport a la impressió i el repartiment.

Revista Juguin!