L'Associació present al Networking de la FIHRT amb Gremis i membres del Club de Col·laboradors

El networking de la FIHRT entre els associats a l’entitat i el Club Col·laborador, que s'ha dut a terme avui al Clúster de Promoció Econòmica de Vilanova, seu del Gremi d'Hostaleria de Vilanoca,  va aplegar una quarantena de persones en una jornada que tenia per objectiu crear sinergies comercials. Es tracta del primer networking d’aquest 2023. La sessió va permetre als associats conèixer de primera mà els serveis, productes i avantatges que ofereixen les empreses col·laboradores.

La trobada va comptar amb una tretzena d’empreses de perfil molt divers. Les companyies que hi van participar són: WEGROW, All in solutions for bussiness, DISTRIBUIDORA JOAN, CARYOSA GROUP, RESTAURAPLUS, REPSOL, REPSOL JRENERGY, NAMASTECH, GRUP SERHS (SERHS CLOUD, DOCUGESTIONA, ASSEGURIS i SERHS SERVEIS), CAMBRA ARROSSERA DEL MONTSIÀ i SAT VALLES.

La jornada va incloure, a l’inici, una sessió informativa per tal de conèixer els efectes de l'IA en l'àmbit turístic, de la mà del Consultor Tecnológic, Albert Cid, de Wegrow,, amb una dilatada experiència en aquest àmbit.

Va ser una jornada molt productiva tant per als associats a la FIHRT com per a les empreses membres del Club Col·laborador.