El president Aragonès reivindica el producte català: "La ciutadania n'ha d'estar orgullosa"

El cap de l’Executiu i la consellera Jordà visiten el Mercat del Ram de Vic

“És imprescindible que se superin lògiques electorals. La sequera no espera”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha visitat aquest matí el Mercat del Ram de Vic, acompanyat de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, i de l’alcaldessa de la capital d’Osona, Anna Erra, per reivindicar el producte de proximitat de Catalunya. “La ciutadania n’ha d’estar orgullosa”, ha assegurat. En aquest sentit, el president Aragonès ha recordat que el consum del producte de proximitat permet “tenir una alimentació més saludable i ajudarem a l’economia del país i garantirem la sostenibilitat”.

Segons el president de la Generalitat, el Mercat del Ram és un gran aparador per “posar en valor el producte del nostre país”. Per aquest motiu, ha convidat a tota la ciutadania a acostar-se a aquesta fira per tal que “coneguem el producte català i l’estimem”.

El cap de l’Executiu ha aprofitat la seva presència a aquesta fira dedicada a l’agricultura i la ramaderia per fer “un reconeixement al sector primari” perquè “és el primer sector que ha fet un sacrifici per fer front a la sequera”. El cap de l’Executiu ha fet una crida a ser “solidaris” perquè “l’esforç no el poden fer només els pagesos, l’hem de fer el conjunt de la societat”. I ha afegit que “és imprescindible que se superin lògiques electorals” perquè “la sequera no espera”.