Un cinquantena d'empreses del sector turístic d'Osona i sis del Moianès, reconegudes per la seva gestió sostenible

L'Associció renova el seu Compromís Biosphere

Un total de 52 empreses i serveis turístics d’Osona (11 d’elles noves i 41 la renoven) i sis més del Moianès han rebut la Certificació Biosphere Sustainable Certified, impulsada per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç per reconèixer les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis, en un acte celebrat a l’Auditori de Pineda de Mar.

Les empreses i serveis turístics que han rebut la certificació s’han adherit al programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere, impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable (ITR) i la Cambra de Comerç de Barcelona per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics basant-se en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. L’objectiu final és estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses, serveis turístics i destinacions de les comarques de Barcelona.

La nova Biosphere Sustainable Certified, que substitueix el distintiu Biosphere Commited Entity, permet millorar el posicionament de l’empresa o servei en relació al turisme sostenible i li dona més visibilitat a escala nacional i internacional. La certificació, que enguany rebran prop de 600 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona, està oberta a totes aquelles empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i la seva imatge social comprometent-se amb la sostenibilitat.