Afectacions en la mobilitat per la celebració del Mercat del Ram

Del 30 de març al 2 d’abril es tallarà la circulació a diversos carrers de la ciutat i es produiran afectacions al servei de transport públic

Afectacions en la mobilitat per la celebració del Mercat del Ram

 

 A partir d’aquest dijous 30 de març i fins dilluns 3 d’abril la mobilitat es veurà afectada en diversos punts de la ciutat per la celebració del Mercat del Ram.

 

Durant aquests dies, des de les 7 del matí del dijous 30 de març fins a les 8 del matí del dilluns  3 d’abril,  es tallarà la circulació als trams de l’Av. del Mercat i c. de Joan de Serrallonga entre el c. de la Llotja i el c. Historiador Raimon d’Abadal. També es tallarà la circulació del c. Historiador Raimon d’Abadal en sentit Av. Països Catalans, excepte pels clients de l’activitat comercial “Carrefour” i dels veïns del carrer d’en Perot Rocaguinarda.  

 

Durant aquest mateixos dies, es deshabilitaran dos carrils de circulació del carrer de Mossèn Josep Gudiol i l’Av. dels Països Catalans des d’aquest fins al Passeig de Pep Ventura. S’habilitarà un carril per sentit de circulació.

 

En funció del trànsit, hi poden haver altres afectacions puntuals a la circulació en els carrers adjacents als previstos inicialment.

 

Afectacions en el transport públic

 

Bus urbà

Durant la celebració del Mercat del Ram totes les línies del bus urbà funcionaran amb normalitat, però hi haurà tres parades que seran anul·lades de forma puntual:

 

-         Del dijous 30 a les 7.15 h. fins al dilluns 3 , la parada del bus urbà “Pl. Estació” de la L1, L2 i L3 quedarà anul·lada, i la parada de l’Estació d’Autobusos serà la més propera, situada a 3 minuts a peu.

-         Del dijous 30 al dilluns 3, la parada del bus urbà “Av. Països Catalans – c. de les Flors” de la L2 quedarà anul·lada, i la parada “Molí del Blanqueig” serà la més propera, situada a 7 minuts a peu.

-         Dissabte al matí, de 7.15 h a 16.15. la parada de bus urbà “Verdaguer”, de les línies L1, L2, L3, L4 i L6 quedarà anul·lada. La parada més propera és la parada “Rambla Davallades”, situada a 2 minuts a peu.

 

 

Afectacions al transport públic

 

Bus interurbà

Del dijous 30 de març al diumenge 2 d’abril, les parades Pont del Blanqueig i Passeig de la Generalitat de totes les línies interurbanes que hi tenen parada, quedaran anul·lades, tenint com a única parada a Vic, l’estació d’autobusos.