Oberta la convocatòria de subvencions per a persones que s'estableixin com autònomes a Torelló

L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, ha obert una convocatòria d’ajuts destinats a les persones que s’estableixin com a autònomes i que ubiquin la seva activitat econòmica a Torelló. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 30 de novembre o fins a esgotar la dotació pressupostària de la convocatòria.

Poden optar a aquesta línia de subvencions les persones que s’incorporin al món laboral com a autònoms, bé siguin individuals, integrats en una societat civil o mercantil de nova creació o que s’incorporin a una activitat econòmica existent, sempre que s’hagin donat d’alta a partir de l’1 de gener d’aquest any. A més, cal que hagin ubicat la seva activitat econòmica a Torelló i que siguin usuàries del servei d’emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

La concessió de les subvencions es farà per ordre cronològic de presentació de les sol·licituds o fins a exhaurir la dotació pressupostària, que és de 6.000 euros. L’import individual i únic de la subvenció és de 750 euros per persona.

Les persones interessades han de descarregar i omplir el formulari de sol·licitud i presentar-lo telemàticament amb tota la documentació que s’especifica a les bases de la convocatòria, a través del tràmit d’instància genèrica de la web del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Per a més informació, us podeu adreçar al servei d’Emprenedoria del Consorci, al telèfon 93 859 22 26 o al correu electrònic emprenedoria@gesbisaura.cat.

Bases de la convocatòria
Formulari de sol·licitud