Inauguració Osona Artimur a Manlleu

La inauguració Osona Artimur a Manlleu es farà el dissabte 29 d’octubre.També es donarà el tret de sortida de la nova edició de la Manlleu Galeria d’Art (MGA) que, com a mostra d’art al carrer, se suma al projecte Osona Artimur.  

Osona Artimur és la nova proposta cultural d’Osona Turisme, que engloba intervencions artístiques als carrers de cinc municipis de la comarca d’Osona: Alpens, Manlleu, Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau i Sant Julià de Vilatorta. Les propostes recorren la història i el patrimoni local de cada localitat des d’una mirada artística, fresca i innovadora, i sota una mateixa temàtica que fa de fil conductor.  

Aquest any, la Manlleu Galeria d’Art (MGA), una iniciativa transversal entre les regidories de Cultura i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, forma part del projecte Osona Artimur. La MGA9 és una mostra d’art contemporani a peu de carrer que utilitza els locals en desús de la ciutat com a expositors. Enguany, la iniciativa compta amb la presència de 10 artistes consolidats i proposa una ruta guiada pels 7 aparadors que formen la galeria. La MGA9 es podrà veure fins al 8 de gener. 

Inauguració ARTIMUR i MGA 9 a Manlleu, 29 d’octubre:

  • 18.00 h -  Visita guiada Artimur. Sortida des del Museu del Ter
  • 19.30 h - Inauguració Artimur i Manlleu Galeria d’Art, Can Patalarga.
    L’acte comptarà amb la presència del President del Consell Comarcal, Joan Carles Rodríguez, la regidora de Cultura de l’ajuntament de Manlleu, Eva Font, el regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Manlleu, Eudald Sellarès, i el director de la MGA, Lluís Moreno.
  • 20.05 h - Performance
  • A continuació, visita guiada MGA 

RECORDATORI:

Acte: Inauguració Osona Artimur i MGA a Manlleu

Dia: dissabte, 29 d’octubre de 2022

Hora: A partir de les 18.00 h  (*A les 19.30 h parlaments institucionals)

Lloc: Can Patalarga, Manlleu