Del 25 al 28 d'agost, el BioRitme Festival arriba a Torelló

El BioRitme Festival inicia nova etapa aquest any 2022 a Torelló. Del 25 al 28 d’agost el festival ofereix quatre dies de música i activitats vinculades amb l’ecologia i l’activisme social en un espai a tocar del riu Ter.

El recinte de concerts i activitats del BioRitme Festival està situat a la zona esportiva. Durant aquests quatre dies de BioRitme, només el veïnat podrà accedir amb vehicle a la zona esportiva i al tram del carrer Rocaprevera a partir de la ronda del Puig. També es podrà accedir en vehicle a Cals Avis, al santuari de Rocaprevera i a les masies del voltant. L’accés a peu es podrà fer amb normalitat a tot arreu excepte dins del recinte del festival, que caldrà la corresponent entrada.

L’organització del BioRitme Festival ofereix un preu especial de 25 euros en els abonaments pels quatre dies per a les persones empadronades a Torelló, Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló. Els codis de descompte estan disponibles a l’edifici Espona (Carrer Ges d’Avall, 5), al Pavelló (zona esportiva) i al Bar l’Animal (Plaça Vella, 9). L’adquisició d’abonaments i entrades i i tota la informació del festival els trobareu a la pàgina web del Bioritme Festival: www.bioritmefestival.org

En els quatre dies de festival, l’escenari BioTerra oferirà concerts gratuïts oberts a tota la població. L’escenari està situat al costat del Pavelló, on hi havia l’antiga carpa.