Presentació de la Festa Major d'estiu de Centelles

El dimarts 23 d’agost es va fer la presentació en roda de premsa de la Festa Major d’estiu que es celebrarà del 31 d’agost al 4 de setembre. Anna Chávez Calm, regidora de Cultura i Festes va explicar que “s’han preparat actes pensant en tots els públics i recuperant el format previ a la pandèmia”.

Les festes comencen el dijous 31 amb la inauguració de la 31a Tómbola de Mans Unides i, seguidament amb el pregó que aquest any anirà a càrrec del centellenc Nyaco Boleda Relats. Boleda, enginyer de professió està molt vinculat a entitats del poble a nivell cultural, esportiu o solidari.

Chávez va agrair a les entitats del poble que es vinculen en l’organització d’activitats i va posar en valor l’esforç que s’ha fet per a organitzar actes per al públic adolescent menor d’edat com són la Festa Fluor, la festa Holy o l’Xtreme Race. El teatre de festa major aquest any va a càrrec del grup local El Triquet que presentarà el musical “C” basat en “Chicago”.

El biciaigua que es farà el dia 2 de setembre es mantindrà però es reduiran a la meitat els punts d’aigua on es ruixen als participants.

El dijous 1 de setembre, diada de Sant Llop, es farà la plantada de gegants i, en el mateix acte, es presentarà la reproducció en goma del gegant Perot.

El dia 4 de setembre  es farà el lliurament del Premi Centelles de Pintura, al Centre el Marçó vell, que enguany arriba a la 80 edició i recaurà en un/una artista de Centelles.

El cartell de Festa Major és obra del centellenc Xevi Pérez.

» Consulta la programació de la Festa Major d’estiu