El recinte firal del Sucre s'estrena com a nou espai de vacunació contra la COVID-19

L’Ajuntament de Vic cedeix el recinte firal perquè Salut trasllada les vacunacions del CAP Osona per descongestionar els centres d’atenció primària i disposar d’uns espais més amplis

L’Ajuntament de Vic ha cedit el recinte firal El Sucre perquè el CAP Osona s’hi instal·li com a punt de vacunació. Aquest serà un espai de vacunació dels col·lectius professionals que a hores d’ara es vacunen amb el vaccí Astra Zeneca al CAP Osona. La intenció és tenir preparat aquest espai més ampli, de fàcil accés i condicionat per a funcionar com a un dels centres vacunals a la Regió Sanitària Catalunya Central.

“Un any després de l’inici de la pandèmia el recinte firal es converteix en un centre de vacunació per frenar la pandèmia”, ha exposat l’alcaldessa Anna Erra.  “L’Ajuntament continuarà fent el que calgui per estar al costat de la ciutadania i de Salut per frenar els contagis i reimpulsar la ciutat i Osona”, ha afegit.

Els nou espai de vacunació funcionarà amb un sistema de tiqueting, de manera que els col·lectius que s’hagin de vacunar rebran un missatge al mòbil per demanar hora de vacunació. El missatge els proporcionarà un enllaç des d’on poden reservar dia i hora de vacunació i també el centre.