La 40a edició de la Fira de la Muntanya es fa en línia

Fins a aquest diumenge es difondran a les xarxes socials i a l’app VicFires diversos continguts

La 40a edició de la Fira de la Muntanya finalment s’ha hagut de fer, degut a l’actual situació de pandèmia, en línia. Així, fins a aquest diumenge 22, es podran consultar els continguts tant a les xarxes socials  com a l’app VicFires.

D’una banda es difondrà un vídeo amb fotos històriques per celebrar els 40 anys de la Fira i també es penjaran vídeos amb reculls d’imatges de les darreres edicions de la Fira, amb l’objectiu de recordar una de les cites més emblemàtiques del calendari firal de Vic, tal i com recorda Titi Roca, regidor de Fires i Mercats.

També hi haurà sortejos de productes de botigues expositores a la Fira i es podrà participar en dos concursos. Un dels concursos és del tipus kahoot i es diu “Fes del Cim”, on tothom podrà posar a prova els seus coneixements sobre la Fira de la Muntanya. L’altre concurs és “Salvem la muntanya?” fet pels alumnes de l’Escola d’Art de Vic, que en col·laboració amb la Fira de la Muntanya, han realitzat un projecte per conscienciar de l’impacte que tenen les nostres accions al medi ambient. Coordinats pel professor Antoni Fonseca, els alumnes de disseny d’espai i gràfic han creat aquest joc per fomentar el respecte a la natura i el nostre entorn. Per accedir-hi es pot fer a través de l’enllaç https://bit.ly/3kJHoS6.

L’acte més destacat serà aquest diumenge 22, a partir de les 6 de la tarda, en què es farà un webinar a través d’un enllaç de YouTube, amb els alpinistes Sergi Mingote i Ferran Latorre, que parlaran de les seves experiències professionals al món de l’alpinisme.

El programa complert de les activitats es pot consultar al web de la Fira de la Muntanya.