El vigatà Pau Sardiné Carbonés guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major de Vic

“Oda a Sant Miquel” és el títol de l’obra guanyadora del certamen i serà la imatge de la festa major de l’any que ve

 

                                                           El vigatà Pau Sardiné Carbonés guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major de Vic

                                                               Cartell guanyador de la Festa Major de Vic

El vigatà Pau Sardiné Carbonés ha guanyat el Concurs de Cartells de la Festa Major de Vic d’aquest any, amb l’obra titulada “Oda a Sant Miquel”. Tot i que l’Ajuntament de Vic i la Comissió de Festa Major han decidit conjuntament suspendre la Festa Major d’enguany a causa de la crisi sanitària i la impossibilitat de mantenir les mesures de seguretat en la majoria d’actes populars, s’ha mantingut el tradicional certamen. Així, el cartell guanyador d’aquest any serà la imatge de la Festa Major de Vic del 2021.

 

En aquesta edició del concurs hi ha hagut 32 participants, dels quals 16 són veïns i veïnes de Vic i els altres 16, de fora de la ciutat. L’obra guanyadora, “Oda a Sant Miquel”, és, com el seu nom indica, una al·legoria a la imatge del patró de la ciutat, on es barregen elements típicament festius com ara les serpentines de colors amb elements propis de la natura (flors i animals). El premi del Concurs de Cartells de la Festa Major està valorat en 1.200 euros.

 

Atesa la situació de confinament, de manera excepcional aquest any les obres aspirants a guanyar el Concurs de Cartells de la Festa Major es podien presentar de manera digital. El termini per presentar les propostes artístiques va acabar el 8 de maig i ahir dijous el jurat es va reunir per deliberar el resultat. Tal com s’establia a les bases, al cap de tres mesos de la resolució del jurat, els artistes participants poden retirar les obres del concurs durant el termini de dos mesos presentant el DNI. Un cop transcorregut aquest termini, l’Ajuntament no es fa responsable de les obres no recollides.

 

Pel que fa al Concurs de Cartells de la Festa Major Infantil d’aquest any, el termini per presentar les candidatures s’acaba el proper 22 de maig. Enguany s’ha obert el concurs a tots els infants de 6 a 12 anys, i també en aquest cas, l’obra guanyadora serà la imatge de la Festa Major de Vic de l’any que ve.