3R CONCURS NACIONAL DE LLONGANISSA TRADICIONAL

El Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional arriba a la tercera edició i els cansaladers interessats a participar-hi ja poden fer arribar la seva inscripció als organitzadors.

Convocat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, aquest certamen comparteix l’objectiu dels organitzadors: la promoció, el foment i la difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya i, a la vegada, vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, el foment de la innovació i la creativitat en els productors del nostre país.

El concurs és obert a totes les empreses de Catalunya degudament autoritzades per l’elaboració de productes carnis i que responguin als criteris de microempresa establerts per la normativa. Els participants s’hauran d’inscriure prèviament a través del formulari (descarregar aquí) que s’ha d’enviar abans del dia 27 de setembre de 2019 a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (c/ Consell del Cent, 80. 08015 – Barcelona) a través de correu postal, fax (934 236 092) o correu electrònic (fundacio@gremicarn.cat) en horaris habituals de les oficines (9h a 13:30h  i de 15h a 18h).

Els resultats del concurs es faran públics diumenge 6 d’octubre i durant el mateix dia es podrà realitzar un tast de les llonganisses guanyadores a la Fira Gastronòmica Porc i Cervesa de Manlleu.

Consulta les bases, el reglament del jurat i les normes de tast del III concurs nacional de llonganissa tradicional AQUÍ