Vic serà l'escenari del primer City Escape Room de Catalunya

Cinc allotjaments de la ciutat, conjuntament amb l’Ajuntament de Vic i la col·laboració de les sales de room escape de la ciutat, promouen una iniciativa pionera el cap de setmana del 15 i el 16 de març

 

Vic serà l’escenari del primer City Escape Room de Catalunya

Codi 60

El proper 15 i 16 de març, els aficionats i aficionades als room escape tenen una cita ineludible a la ciutat de Vic. Cinc dels allotjaments de Vic—Alberg Canonge Collell, Balmes, Les Clarisses, el Seminari i Up Rooms—, conjuntament amb l’Ajuntament de Vic i la col·laboració de les sales d’escape room de la ciutat han preparat el primer City Escape Room—un escape room de ciutat—, una iniciativa pionera oberta a 24 equips de vuit membres cadascun.

  

El joc està ideat per City Play Team, una empresa amb una bona experiència en el sector de la creativitat de jocs per escape rooms.

 21 hores de joc

Codi 60 és el títol del joc que començarà el divendres 15 de març a les sis de la tarda i acabarà el dissabte 16 de març a dos quarts de tres del migdia, i, per tant, la nit formarà part de la trama del joc. Per aquest motiu és indispensable que els participants facin nit a un dels cinc allotjaments organitzadors.

Durant les 21 hores, aproximades, de durada del city escape room el visitants podran gaudir dels espais singulars més turístics de la ciutat i serà a través del fil conductor de la història que els podran recórrer i conèixer de més a prop.

Els equips hauran de treballar en grup però també hauran de cooperar amb els altres equips si es vol arribar a un bon final.

El preu per participar en aquest primer city escape room de Catalunya serà de 49 euros per persona, si la inscripció es formalitza abans del 23 de febrer, i s’hi ha d’afegir el preu per pernoctació en què cadascun dels allotjaments implicats ofereixen descomptes.

Les persones interessades a participar en aquesta activitat trobaran tota la informació i podran formalitzar la inscripció en aquest enllaç.

La sinopsi de Codi 60

Una tragèdia ha commocionat els carrers tranquils de la ciutat de Vic: el ministre de sanitat de la República ha sigut assassinat. Aquest crim ha de romandre en secret fins que sigui resolt, per això es fa una crida a tots els agents de policia que estiguin disposats a col·laborar en la investigació. Es busca una persona armada, perillosa i extremadament intel·ligent...

Caçadors o caçats, creieu que podeu ser més savis que la ment retorçada que hi ha darrere d'aquest homicidi?