Inauguració del Trufforum Vic 2019

El congrés internacional arriba per primer cop a Catalunya, del 25 al 27 de gener, i es lliurarà el guardó ‘Ambaixadors de la Tòfona 2019’ a Carme Ruscalleda i Toni Balam

El proper divendres, 25 de gener, a dos quarts de 9 del vespre l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, inauguraran la segona edició del Trufforum, un congrés internacional que vol promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les llars i restaurants.

Durant la inauguració es presentarà el Pla d’acció pel desenvolupament del sector tofoner a Catalunya i s’entregarà el guardó ‘Ambaixadors de la Tòfona 2019’ a Carme Ruscalleda i Toni Balam.

Trufforum Vic 2019 pretén consolidar aquest congrés mundial convertint-lo en un punt de trobada i vertebrador del sector professional de la tòfona, divulgar-ne els valors i la cultura i popularitzar el seu ús a la cuina i la gastronomia.

Prèviament, a dos quarts de 8 del vespre, la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament de Vic acompanyada per l’alcaldessa i membres del consistori.