Èxit rotund a la inauguració al Museu de l'exposició commemorativa 25 anys de diorames a Moià.

Dissabte 1 de desembre a les dotze del migdia, 53 persones  van assistir a la inauguració al Museu de Moià de l’exposició temporal “25 anys d’exposició de diorames. Pessebristes de Moià” produïda i comissariada per l’Associació de Pessebristes de Moià.

L’acte serà presidit per la regidora de Direcció Interna i Gestió dels Serveis de Promoció Econòmica i Teixit Associatiu Gemma Bisbal i Otero, que s’estrenava en un acte d’aquestes característiques per primera vegada al Museu de Moià

La presentació de l’acte va anar a càrrec de la directora del Museu de Moià Marta Fàbrega Gallaguet, que després d’un breu parlament de benvinguda i agraïment passar la paraula al secretari de l’Associació de pessebristes de Moià Josep Martínez Góngora.  Finalment va acabar l’acte de parlaments la regidora Gemma Bisbal i Otero.

Seguidament els mateixos pessebristes ens explicaren l’exposició,  amb els diorames històrics, els sistemes de construcció; els materials fins a les noves tendències i els joves pessebristes formats des de fa 10 anys per l’Associació en cursos anuals que l’Associació Organitza.

Un brindis i un piscolabis pels assistents va cloure l’acte entorn a les dues del migdia.

Recordar que l’exposició es podrà visitar gratuïtament fins el 27 de febrer de 2019.

Horari Museu

Dijous, Divendres i Ponts: matí, 10.30 a 14h
Dissabtes: matí, 10.30h a 14h i tarda, 15.30h a 18h.
Diumenges i Festius: matí de 10.30 a 15h.

Així mateix i a partir del 8 de desembre també es podrà veure a l’antic ajuntament l’exposició anual que les l’Associació de pessebristes realitza, amb una quarantena de pessebres i on els més petits poden participar a una divertida gimcana amb premis.