Visites guiades a l'assecador centenari de Riera Ordeix de Vic el mes de novembre

L’empresa familiar es dedica a l’elaboració de llonganissa des de fa més de 160 anys i té l’assecador situat en el seu edifici original a la plaça dels Màrtirs

Les visites monogràfiques dels diumenges del mes de novembre, organitzades des de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Vic, permetran visitar l’assecador centenari de l’empresa familiar Riera Ordeix, dedicada a l’elaboració de llonganissa de Vic des de 1852. L’assecador de llonganisses es troba al seu edifici originari, en ple centre de la ciutat, a la plaça dels Màrtirs.

La Llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix és un producte genuí, amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) des de 2002, que concentra el saber fer de més de 160 anys d’història i que es distingeix pel seu color, la seva textura i el seu gust.
 
La visita guiada ‘Visita a l’assecador centenari Riera Ordeix’, sortirà tots els diumenges de novembre a les 12 del migdia des de l’Oficina de Turisme de la ciutat. El preu de la visita guiada és de 4 euros per adults i majors de 12 anys, mentre que pels nens menors de 12 anys és gratuït.