Presentació de l'App de l'Associació


La nova app de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme del Moianès i d'Osona és un pas més en l'objectiu d'incrementar el nombre de visites a Vic i a la comarca d'Osona, que millora la satisfacció i fidelització del visitant.

Tenir una estratègia de mobilitat aferma i àmplia el valor de la marca Osona i ajuda al fet que les persones incrementin el seu temps d'estada a Vic.

Per descarregar l'app AEHTOsona a Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maitaigroup.aethmot&hl=en_US

Per descarregar l'app AEHTOsona per a iPhone i iPad:
https://itunes.apple.com/us/app/aehtosona/id1234915316?mt=8

Compatible amb iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (tercera generació), iPod touch(quarta generació) i iPad. Requereix iOS 5.0 o posterior.

L'aplicació AEHTOsona ha estat desenvolupada tant per Apple iPhone i iPad com per a telèfons i tablets Android. Es tracta d'una aplicació nativa que es caracteritza per la seva fluïdesa d'ús i la possibilitat de consultar les fitxes dels establiments associats, degudament geolocalitzats, com per l'ús intern i exclussiu per als associats.

És una App dos en un. Es tant per als qui visiten Vic i Osona i volen conèixer els establiments on anar a fer un bon àpat, com per als propis associats, que gràcies a un usuari i contrasenya, poden accedir a la informació i documentació pròpia del Grem, notícies, descomptes, serveis, intranet...


Els usuaris que es descarreguin aquesta aplicació trobaran en el seu dispositiu mòbil informació sobre la ciutat de Vic i la comarca d'Osona: com arribar, on menjar, on dormir, .... 

L'equip de l'Associacio ha inclòs continguts actualitzats i més de 150 fitxes amb informació en que inclou hotels, restaurants, càmpings, bars, Oci de nit, establiments d'interès turístic... qualsevol detall que pugui interessar al visitant que arriba a Vic i a la comarca d'Osona per negocis, oci o compres.

L'aplicació pot utilitzar-se encara que no disposem de connexió a Internet, ja que les dades i fotografies són emmagatzemats en el dispositiu electrònic.

Si està disponible, utilitza el GPS o la xarxa per geolocalizar a l'usuari i donar més rellevància als establiments que es troben propers. En consultar la fitxa d'un establiment podem localitzar a l'establiment en un mapa, i veure com arribar des d'on ens trobem. També podem cridar directament al telèfon, o afegir-ho a l'agenda,  visitar la pàgina web o enviar un email.