La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, pren coneixement d'Osona

La delegada fa visita institucional als ajuntaments de Vic, capital de la comarca, i de Sant Sadurní d'Osormort, municipi més petit.

 
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha estat aquest dijous a la comarca d’Osona, en la cinquena jornada de visites institucionals que fa per tot el territori. S’ha reunit amb l’alcaldessa de Vic i l’alcalde de Sant Sadurní d’Osormort.
 
A l’ajuntament de Vic, Alba Camps s’ha reunit amb l’alcaldessa, Anna Erra. Camps ha fet l’oferiment de construir conjuntament, per captar oportunitats positives per a Vic i comarca. Més enllà d’aspectes de ciutat i comarcals, a la reunió s’ha parlat també de la presència de la Generalitat al territori i de les polítiques a implantar de manera coordinada amb les administracions locals. La reunió entre Anna Erra i Alba Camps ha transcorregut amb molt bona sintonia.
 
A la tarda, la delegada ha visitat l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Osormort, que és el municipi més petit d’Osona amb 79 habitants. Allà s’ha reunit amb l’alcalde, Enric Riera, i amb els altres dos regidors que conformen el consistori: Carme Fábregas i Ramon Vilarrubia. Han tractat assumptes relacionats amb telecomunicacions, seguretat i ruralitat i, en acabat, Alba Camps ha signat el llibre d’honor de la població.
 
La visita d’avui segueix el pla de visites inicial de la delegada del Govern a la Catalunya Central, que consisteix en conèixer el municipi més gran i el municipi petit de cada comarca i reunir-se amb els seus alcaldes.
 
Prèviament a la visita a Osona, avui la delegada ha fet reunions internes sectorials amb la directora dels serveis territorials d’Ensenyament, Dolors Collell, amb la directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement, Bàrbara Minoves, i amb la responsable d’ACCIÓ a la Catalunya Central, Laura Sobrevias.