Finalitza el Curs de Facebook per Associacions i Gremis membres de la FIHRT

Avui ha tingut lloc a la seu de PIMEC Barcelona,  la darrera Jornada del Curs de Facebook i Edició Digital dirigit als Gremis i Associacions membres de la FIHRT, que durant seis setmanes, ha estat portant-se a terme, sota la direcció del consultor Xavier Leon.

El curs ha comptat amb una gran acceptació per part dels Gremis i Associacions assistents, i ha contemplat tant aspectes teòrics com pràctics, en l'ús d'aquesta xarxa, que s'ha convertit en una poderosa eina de comunicació per al nostre sector.

La intenció del Gremis és poder oferir als seus associats un Curs sobre promoció d'establiments a les xarxes socials, sota la coordinació de  PIMEC, i amb una menor durada, d'aproximadament 7h.

Al Curs han participat els representants dels Gremis de Sitges, Osona-Moianès, Vilanova i la Geltrú, Viladecans, Sabadell, Osona, Anoia i l'Alt Penedès. a qui s'ha fet entrega d'un Diploma acreditatiu de la formació, lliurat pel President de la FIHRT, Pere Santos i Buron, també President del GHITA.

Des de la Gerència de la FIHRT, s'està treballant en un proper Curs sobre Whatsapp Business, orientat a les Associacions i Gremis i als establiments associats. Puntualment informarem sobre les novetats al respecte d'aquesta nova formació.