En marxa a Torelló la campanya ‘Per Carnaval tot s'hi val? Passa-t'ho bé sense passar-te'

Amb motiu de la celebració del Carnaval, s’ha tornat a posar en marxa la campanya de prevenció ‘Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te’, una iniciativa de l’Ajuntament que compta amb el suport de totes les entitats que organitzen, col·laboren o participen en l’esdeveniment.

La campanya va enfocada a conscienciar tothom que participi en els actes de Carnaval i a minimitzar tant com es pugui els riscos que comporta un esdeveniment multitudinari com aquest. Així, la campanya es concreta en recomanacions per evitar situacions de conflicte, reduir el consum de begudes alcohòliques (amb el subministrament gratuït d’aigua), de prevenció de robatoris o de seguretat i situacions de violència masclista.

En aquest aspecte es comptarà amb el suport del Punt Lila, que estarà obert divendres, de les 9 del vespre a dos quarts d’11 de la nit i de dos quarts d’1 a 4 de la matinada a la plaça Nova; i dissabte de les 11 de la nit a la 1 de la matinada al Torelló Jove (carrer Enric Prat de la Riba, 17), i de la 1 a les 6 de la matinada a l’interior del recinte del Terra Endins.