La Cambra nomena Josep Pujadas i Gil nou president de la delegació territorial d'Osona

L’empresari de Manlleu compta amb una dilatada trajectòria en el món empresarial i ha ocupat diferents càrrecs representatius d’entitats i organitzacions culturals i econòmiques del territori.

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat el nomenament de l’empresari Josep Pujadas i Gil com a nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona a Osona. La corporació presidida per Josep Santacreu ha fet efectiva la seva elecció en un ple ordinari celebrat a La Llotja de Mar.   

Josep Pujadas i Gil compta amb una dilatada trajectòria en el mon economicoempresarial. Fins al 2018 va ser gerent d’una empresa familiar de fusteria i mobles a mida. Al llarg de la seva vida professional ha ostentat diversos càrrecs representatius, entre ells, la presidència del Gremi de la Fusta de la comarca d’Osona, o les vocalies del patronat de la Formació Professional de Manlleu – CEFOTERM i el Club Tennis Manlleu 

La designació de Pujadas com a president no és nova, l’empresari ja havia ostentat el càrrec durant el mandat 2010-2016. Durant la seva presidència va participar activament com a vocal de la Junta de Patrons de la Universitat de Vic, CREACCIÓ, AUSA FUTUR i la Fundació Antiga Caixa de Manlleu. De fet, en aquest darrer mandant, l’empresari de Manlleu va ser distingit amb la medalla d’Honor de la Cambra de Comerç de Barcelonauna distinció que?s’atorga des de fa més de 100 anys?a aquells empresaris/es que es distingeixen per la seva contribució al?progrés econòmic i social de la ciutat i del país. 

El nou president succeirà a Pere Antentas, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat. En les properes setmanes, el president designat nomenarà als empresaris i empresàries que integraran el nou consell territorial els propers quatre anys.