Osona Turisme llança el nou cercador d'activitats educatives per a escoles i famílies

Osona Turisme, l'organisme oficial de promoció turística de la comarca d'Osona juntament  amb l’àrea d’Educació dels Consell Comarcal d’Osona, presenten el nou cercador d'activitats educatives per a escoles i famílies.  

Aquesta eina en línia té com a objectiu facilitar la cerca i reserva d'activitats educatives per a tots aquells que vulguin conèixer una mica més la comarca. 

El cercador d'activitats educatives d'Osona Turisme és una plataforma fàcil d'utilitzar i accessible a través del nostre lloc web. Amb aquesta eina, les escoles i les famílies podran explorar una àmplia gamma d'activitats educatives disponibles a Osona, des de visites a museus i centres culturals fins a rutes de senderisme i tallers interactius. 

El cercador ofereix diverses opcions de filtratge per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada grup. És possible cercar activitats per edat, àrea temàtica, ubicació i moltes altres categories. A més, cada activitat inclou una descripció detallada, fotografies i informació pràctica per ajudar a prendre una decisió informada. 

Amb aquesta nova eina, Osona Turisme vol promoure l'aprenentatge actiu i l'exploració de la nostra comarca de manera divertida i educativa. Creiem que l'educació no només ha de ser a les aules, sinó també a través de l'experiència directa i la immersió en el nostre entorn natural i cultural. 

Les empreses i entitats interessades a incorporar les seves propostes al cercador ho poden fer de forma constant a través del Portal d'Activitats Educatives de Catalunya, amb el qual hem creat l'aliança per a oferir aquest nou cercador. Les indicacions per a publicar i actualitzar les publicacions es poden consultar aquí. 

Per a més informació sobre el cercador d'activitats educatives d'Osona Turisme i per reservar les vostres activitats, visiteu el nostre lloc web.  

Banner Activitats 855x180px