Convocatòria d'Assemblea General Ordinària i Extraordinària. Eleccions a la Junta Directiva

Us convoquem, de conformitat al que disposa l’art. 19 i següents dels Estatuts, a l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Socis que tindrà̀ lloc el proper dimecres 14 de febrer de 2024 a CREACCIÓ (Casa Convalescència, C. Dr. Junyent, num. 1 de Vic),

La primera convocatòria per a l’Assemblea General Ordinària és a les 17h. I si no hi ha quòrum suficient, la segona convocatòria serà̀ a les 17.30h. A partir d’aquesta hora, l’assemblea quedarà̀ constituïda.

L’Assemblea General Extraordinària tindrà lloc el mateix dia, a les 18:00 h en primera Convocatòria, i si no hi ha quòrum suficient, a les 18:30h en Segona Convocatòria. A partir d’aquesta hora, l’assemblea quedarà̀ constituïda.

Agrairíem la confirmació de la vostra assistència per raons de capacitat de la sala.

Em permeto recomanar-vos que, davant la improbabilitat que s’obtingui el quòrum necessari per a la constitució vàlida de les respectives Assemblees en la primera convocatòria, assistiu en l’horari previst per a la segona.

Correspondrà un vot per cada agremiat, es a dir, per cada establiment o persona física que es trobi associada i compleixi amb el requisits establert als Estatuts Socials. Per gaudir de l'exercici dels drets com associat, es condició prèvia trobar-se al corrent de les obligacions establertes, i en particular del pagament de les quotes.

L´ Ordre del Dia a tractar a les Assemblees Ordinària i Extraordinària, a proposta de la Junta Rectora, serà publicat en breu.