El secretari general de PIMEC es reuneix amb empresaris i empresàries d'Osona per conèixer les seves necessitats

Durant la seva visita al territori, Josep Ginesta ha recordat que les mipimes conformen la major part del teixit empresarial del territori i que les seves inquietuds s’han de tenir en compte a l’hora de legislar

Osona, 21 de novembre del 2023. El secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, s’ha reunit amb diferents empresaris i empresàries d’Osona per conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats i, al mateix temps, exposar les principals línies d’actuació de PIMEC i els posicionaments de la patronal en qüestions d’actualitat empresarial i econòmica, des de la mirada de la comarca. En aquest sentit, Ginesta ha manifestat que des de PIMEC “treballem cada dia per representar i defensar els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses” i ha recordat que “les mipimes conformen la major part del teixit empresarial de Catalunya, de manera que s’han de tenir en compte les seves particularitats a l’hora de legislar, per ajudar a facilitar el seu creixement”.

En el marc de la jornada, el secretari general ha visitat algunes empreses del territori acompanyat del president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, i de la secretària territorial, Montse Ficapal. El president territorial ha manifestat que “les empreses del territori detecten algunes necessitats que s’han de tenir en compte en tots els nivells, perquè les pimes conformen la major part del teixit empresarial”.

Els empresaris i empresàries han explicat a PIMEC Catalunya Central i al secretari general quines són les seves inquietuds en l’actualitat, que es basen principalment en la facilitació de l’activitat econòmica, la reducció de la burocràcia administrativa i les dificultats per trobar persones treballadores amb perfils adequats a les necessitats reals de les empreses.

Durant la trobada, han conegut l’empresa Vera, un operador de telecomunicacions que ofereix solucions de connexió a Internet a través de fibra òptica pròpia, telefonia mòbil, fixa i serveis d’energia. Els representants de PIMEC també han recorregut les instal·lacions de Costa Food Meat, una empresa agroalimentària dedicada a la carn de porc, i han visitat Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement d’Osona.