Titelles per a tots els gustos i edats al Moianès

La setena edició del Festival de Teatre de Titelles del Moianès presenta, de l’1 al 30 de juliol, cinc caps de setmana d’actuacions en sis municipis de la comarca: Calders, Castellcir, L’Estany, Moià, Monistrol de Calders i Sant Quirze Safaja.

El certamen, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, programa tretze espectacles que es representaran successivament per cadascuna de les seus adherides enguany. Les dates són: L’Estany 1 i 2 de juliol, Sant Quirze Safaja 7, 8 i 9 de juliol, Castellcir 14 i 15 de juliol, Moià 16 de juliol, Monistrol de Calders 21 i 22 de juliol i Calders 28, 29 i 30 de juliol.

La programació inclou muntatges d'interior i de carrer, de diverses tècniques de manipulació com les ombres, objectes, guant, tija i fil, adreçats tant al públic familiar com al jove i adult.

Les companyies participants són L'Argos Maltès, Binixiflat Teatre de Titelles, Marduix Titelles, Cia. Teia Moner, Rocamora Teatre, Cia. Eudald Ferré, Pengim-Penjam Titelles, Cia. Mercè Framis Teatre d'ombres i Zero en conducta.

La majoria d’espectacles són amb taquilla inversa, que es paga al final de l’activitat, excepte en casos puntuals.

Consulteu el programa complet en aquest enllaç.