El valor de la gent d'Osona

Osona Turisme presenta un nou vídeo promocional en el marc de la campanya “Osona, les persones autèntiques”, centrada en transmetre la identitat col·lectiva, els valors i el bon tracte que es respira a la comarca.

Osona Turisme segueix amb la promoció turística de la comarca basada en la sostenibilitat i tenint molt present els residents a la comarca. Aquesta nova campanya té molt clar que el desenvolupament de l’activitat turística també ha de contribuir a reforçar la identitat osonenca com a col·lectiu, el sentiment de pertinença a la comarca i a un territori únic i singular.

Les estadístiques ens diuen que el bon tracte, el caràcter i l’amabilitat dels osonencs són alguns dels atributs més ben puntuats pel turista que ens visita. Amb aquest vídeo es vol ressaltar el valor de les persones i l’existència d’identitat, per seguir amb la reivindicació de l’autenticitat de la destinació i poder-la compartir amb el visitant.

A través de perfils diferents d’osonencs i osonenques es transmet el motiu pel qual les persones d’Osona són autèntiques. S’expliquen els valors a partir d’escenes quotidianes i experiències esportives, gastronòmiques, ambientals i culturals.

La campanya ‘Osona, les persones autèntiques’ ja va arrencar durant el Mercat del Ram de Vic on es van fer diferents entrevistes i caricatures al visitants del mercat i ben aviat començaran a sortir a la llum els resultats que desvetllaran els indrets, les festes i els menjars més autèntics de la comarca.

I és que a Osona et sentiràs ben rebut, com a casa, et tractarem amb naturalitat i sense artificis. Ens vens a conèixer?

NOU VÍDEO DE LA CAMPANYA: https://www.youtube.com/watch?v=xciBvKVM7Cs&t=1s