Tona s'omple de màgia

El festival internacional “Una tona de màgia” omple la població osonenca del 5 al 7 de maig amb una trentena d’actuacions i la sort com a tema central de la setena edició del certamen, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Com a principals novetats d’enguany, el festival programa un espectacle per a majors de 18 anys amb el nom de la Gala Golfa, el divendres 5 de maig a les 10 de la nit; i un taller d'animació per pintar els fotogrames del vídeo final de l'edició 2023 amb Pau Vallès, creador del cartell i el clip promocional del festival, diumenge 7 de maig a les 10 del matí.

L’humorista Peyu és el padrí de la present edició i presentarà a la Sala la Canal el seu darrer espectacle, “L'il·lusionista” amb totes les entrades exhaurides. L’espectacle central de la programació serà la Gala Internacional presentada per Ricky, el professor de tenis i l’actuació de sis artistes reconeguts mundialment i premis mundial de màgia: Dani Polo, Gonzalo Albiñana, Dobleman Doble, el duo de Kenris Murat i Aurelia, i Mario López; dissabte 6 de maig en doble funció a les 18 i les 21.30h a la Sala La Canal.

Altres espectacles destacats són la màgia amb música i coreografia de l’univers particular del Mag Stigman; la màgia i amb circ del Gran Zampano; les lliçons de reciclatge del pallasso  El senyor Alaguait; l’humor i el gamberrisme de Lola Mento amb l’espectacle “Lolamentando”; el clown i la màgia sense paraules de Karlus Soler; i el pallasso Yazo a la Gala infantil de diumenge al matí.

A més, els alumnes de l’escola de màgia de Jordi Pota mostraran els seus trucs al carrer, la tarda de divendres 5 de maig, i la Plaça Major acollirà la tradicional Fira Màgica al llarg de les jornades de dissabte i diumenge.