Aquest cap de setmana, a Torelló, , Fira TocaFusta

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre tindrà lloc la quarta edició de la Fira TocaFusta, amb una àmplia oferta lúdica amb jocs gegants, tallers, espectacles itinerants, parades de joguines i jocs de fusta. I tot plegat amb epicentre a les places del casc antic de Torelló.

L’alcalde Marçal Ortuño explicava que la Fira TocaFusta és un “projecte que es va consolidant” i que, any rere any, s’hi aposta perquè “tenim ganes de fer-la créixer”. A més, aquest tipus pren més sentit en la mesura que s’observa “un retorn a aquest tipus de joguina, és un mercat a l’alça”.

El regidor de Cultura i Joventut, Xevi Lozano, va repassar les diferents activitats i on s’ubiquen. El conjunt de la Fira es centralitza a les diverses places del casc antic. Així, a la plaça Nova hi ha pròpiament la fira amb les parades i jocs creatius; a la plaça Vella hi haurà una de les novetats d’aquest any, amb una proposta lúdica per a la petita infància, d’1 a 5 anys; a la plaça Verdaguer s’hi podran trobar les instal·lacions del taller Recrea (jocs creatius i participatius), juntament amb actuacions musicals; i a la plaça de la Vila i la placeta Coll i Dorca, es farà la demostració de torners i un taller de creació de joguines i articles de fusta.

Per donar més ambient a la Fira i fomentar la passejada d’una a altra plaça, hi haurà tot d’espectacles itinerants i cercaviles.

Una de les novetats importants d’aquesta edició és l’ampliació de l’horari, que s’allargarà pel migdia. Així, la Fira TocaFusta estarà oberta de dos quarts d’11 del matí a les 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda.

-Programa d’activitats de la Fira TocaFusta