Aquest cap de setmana, Torelló celebra el tradicional Aplec de Rocaprevera

Des d’aquest dissabte i fins dilluns, Torelló acull la celebració del tradicional Aplec de Rocaprevera. El santuari s’omplirà de gent i d’activitats, ja que els Pabordes de Rocaprevera han preparat un extens programa d’actes.

La programació d’actes de l’Aplec de Rocaprevera començarà el dissabte 17 al matí amb la 5a edició de la Cursa de Muntanya i durant el dia també hi ha previst un taller de castells, un vermut musical, la presentació dels equips del CF Torelló i la cercavila de gegants i nans. A més, hi haurà música amb l’actuació dels MTI, el concert de la Coral Cervià i les inauguracions de les exposicions i de la tómbola.

Diumenge, 18 de setembre hi ha previst el ball de gegants i nans, sardanes, un espectacle de màgia i el concert de Xarop de Nit mentre que dilluns dia 19 es farà la caminada popular, un taller a càrrec de l’Escola d’Arts Plàstiques, un vermut musical, una exhibició de dansa, l’actuació de la banda de versions Cocktail Tributov i la cloenda de la festa amb l’encesa d’espelmes davant del Santuari.

També hi haurà els habituals actes religiosos i diumenge i dilluns estarà en funcionament el carrilet.

Amb motiu de les celebracions de Rocaprevera, aquest dilluns 19 de setembre és festa local a Torelló.

Consulta l’agenda d’actes de l’Aplec de Rocaprevera