Osona Turisme entrega el premi als guanyadors del concurs d'elements de marxandatge per a la promoció turística d'Osona

Osona Turisme, en col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic (EASD Vic),  va organitzar, el curs passat, un concurs per a l’elaboració d’elements de marxandatge per a la promoció turística de la comarca d’Osona.

Osona Turisme va impulsar un concurs dirigit a estudiants de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic (EASD Vic) per a l’elaboració d’elements de marxandatge per la promoció turística de la comarca d’Osona. Tot i la situació en què es van desenvolupar les classes i el funcionament general de les escoles, 20 alumnes van presentar proposta. El tribunal, format per dos membres del Consell Comarcal d’Osona i dos professors de l’EASD Vic, va valorar l’esforç realitzat per tots els participants i la qualitat de les propostes presentades.

Els guanyadors han estat Anna Pujol Gispert i Guillem Cañellas Costa als quals el passat 7 d’octubre se’ls va fer lliurament, per part del president d’Osona Turisme, Carles Banús, i del conseller delegat de Turisme, Àlex Montanyà, d’un premi de 450 € a cadascun.

La proposta de l’Anna Pujol és una bossa/motxilla que comença sent un estoig tancat i es va desplegant fins a convertir-se en una bossa de mà que pot tenir dues funcions. Aquest disseny sorgeix de la idea equivocada que la majoria té d’Osona pensant que és una comarca petita; la bossa simbolitza que dins d’aquesta comarca hi ha una gran varietat de llocs per explorar i conèixer.

La proposta d’en Guillem Cañellas s’anomena “Osona seeds” i es basa en un “set” de llavors recuperades de varietats hortícoles de la comarca que permetrà al receptor cultivar-les a casa seva. El resultat és un trosset de vida en forma de rajola de paper reciclat amb cadascuna de les varietats.

Amb el suport de l’EASD Vic i l’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO) es treballarà, a partir d’ara, amb els alumnes, per tal de produir aquestes propostes i que esdevinguin elements reals de marxandatge que els turistes puguin trobar a diferents punts de la comarca.

Proposta bossa motxilla 

Proposta Osona seeds