Els mercats setmanals de Vic es redueixen al 30% a partir de demà

L’Ajuntament recorda la necessitat de mantenir les mesures de seguretat i higiene necessàries per frenar la pandèmia

A partir de demà, dissabte 17 d’octubre, els mercats setmanals de marxants de Vic tornen a reduir les seves parades fins al 30% i el criteri que ha imperat és la reducció de la mobilitat dels paradistes i es prioritzaran les parades de Vic i comarca. Tal com indiquen les mesures establertes per la Generalitat, es continuaran garantint els controls de cues per garantir les distàncies de seguretat i les parades es reubicaran per garantir la distància social.

 
Els dimarts i els dissabtes es podran trobar a la plaça Major i al Passeig i els diumenges al passeig de la Generalitat.
 
La regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella, remarca la necessitat de mantenir les distàncies sanitàries obligatòries i evitar concentracions de gent, utilitzar mascareta, rentar-se bé les mans i pagar preferiblement amb targeta si és possible.

T’ho portem a casa

Bet Piella recorda que continua actiu el servei de lliurament a domicili gratuït per a la clientela i pels comerços i establiments de proximitat de la ciutat. “T’ho portem a casa!”, la iniciativa promoguda per l’Ajuntament amb la col·laboració de Vic Comerç, i que efectua ADFO i Areté, ofereix un servei gratuït pel comerç de Vic i que ofereix repartiments a Vic i a la comarca d’Osona.

Piella recorda que l’Ajuntament finança el servei de lliurament a domicili i que tot els comerços de Vic es poden adherir a la iniciativa, encara que no siguin de Vic Comerç, fent-se càrrec del cost.

A hores d’ara la iniciativa compta amb 45 establiments de la ciutat que s’han donat d’alta al programa Comerç a domicili amb l’objectiu d’afavorir la digitalització del comerç de proximitat i aportar valor afegit.

Podeu consultar els comerços que ofereixen el servei gratuït de lliurament a domicili en aquesta web o trucant al telèfon 93 885 41 17.