Vic està a punt per viure les festes nadalenques

Activitats per a tots els gustos i edats s’han inclòs en una programació nadalenca que s’engloba sota la marca #ElNadalÉsAVic

                                                           Vic està a punt per viure les festes nadalenques

#ElNadalÉsAVic

 #ElNadalÉsAVic engloba les activitats nadalenques que tindran lloc a Vic durant aquestes festes. S’han previst diferents activitats per arribar a totes les edats, organitzades directament per l’Ajuntament o a través d’entitats i institucions.

Així, s’hi podran trobar activitats familiars, esportives, culturals, exposicions de pessebres, tallers infantils, tradicions nadalenques, concerts i fires, mercats i festivals.

En l’apartat de Fires, mercats i festivals destaquen la Fira d’Artesans de Nadal, que s’ubica sota les voltes de la plaça Major o el Festival de la Infància, que enguany se centra en les tribus natives d’Amèrica del Nord.

Pel que fa a tradicions nadalenques, es repeteixen un any més la foguera de Nadal a la plaça Major i la programació dels Pastorets de Folch i Torres, a l’Atlàntida.

Pel que fa a esports, es manté ‘Jove, Activa’t per Nadal!’, una activitat per a joves amb l’objectiu de fer un tastet de diversos esports, i que tindrà lloc al pavelló de l’Ausoneta els dies 2,3 i 4 de gener.

Com sempre, les festes de Nadal es tancaran amb la tradicional cavalcada de Reis. Ses Majestats arribaran per la carretera de Barcelona a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre faran entrada a la plaça Major. Per a aquesta edició, la 76a, el recorregut serà el següent Passeig de la Generalitat, plaça de Jaume Balmes, rambla del Bisbat, rambla dels Montcada, plaça de Santa Teresa, rambla del Passeig, rambla del Carme, rambla Davallades, rambla de l’Hospital, c. Doctor Junyent, c. Mossèn Josep Gudiol, plaça de l’Estació, carrer Verdaguer i plaça Major.

Podeu trobar tota la programació d’#ElNadalÉsAVic aquí.