L'Associació present a la Clausura del III Congrés Català de la Cuina a la U-Vic

Nandu Jubany, com a president del III Congrés Català de la Cuina a la Catalunya Central, ha participat a l'acte de cloenda amb una taula rodona al costat dels cuiners Paco Pérez i Carles Gaig.

També hi ha estat present el Dr. Màrius Rubiralta, Director Executiu del Congrés, i Pepa Aymamí, Coordinadora General del Congrés, que s'ha desenvolupat al llarg del 2018 i 2019, promogut per la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica (FICCG) i el Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB). El Congrés també ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya; les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona; l'Institut d'Estudis Catalans, i les universitats de Girona (UdG), Lleida (UdL), Vic (Uvic-Central de Catalunya), Rovira i Virgili de Tarragona (URV) i Oberta de Catalunya (UOC).

La taula rodona ha tingut lloc aquesta tarda a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Masia Torre dels Frares).

Els tres cuiners han parlat sobre la trobada entre la figura del cuiner i la de l'empresari, un rol que tots tres representen. Amb el títol "La transformació als fogons: del cuiner, al cuiner-empresari", l'acte ha estat obert al públic.