La Diputació de Barcelona realitzarà tallers de "Cuina sense pares" a Vic, Prats de Lluçanès, Guardiola de Font-rubí i Viladecans

Aquest dijous, 25 d’abril, a Vic i Prats de Lluçanès s’han programat dos tallers de "Cuina sense pares" organitzats per la Diputació de Barcelona perquè joves a partir de 14 anys s'acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme. A Vic, el taller es realitzarà a les 11.30 h a l’espai Vic Jove del carrer del Bisbe Morgades, 15. I a Prats de Lluçanès es farà a les 16.30 h al Centre de dia de la Plaça Can Claus, 2 bis. 

També a Guardiola de Font-rubí, s’ha programat un taller per al dissabte 27 d’abril a les 18.00 h a l’Espai Joves La Barraca (Avinguda de Catalunya, s/n). I aquest mes d’abril també se’n farà un altre a Viladecans. Serà el dilluns 29 a les 16.00 h a l’Aula Jove de l’Avinguda de Roureda, 33. L'objectiu és animar els joves a posar-se el davantal.

Els tallers de "Cuina sense pares" tenen una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s'elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. Durant la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat, amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s'hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeoque mostra el procés d'elaboració de cada plat. També es pot seguir a través del canal Instagram.

Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

Calendari de tallers del mes d’abril:

Vic. Dijous 25 d’abril a les 11:30 h. a l'espai Vic Jove (c/ Bisbe Morgades, 15).

Prats de Lluçanès. Dijous 25 d’abril a les 16:30 h. al Centre de dia (Plaça de Can Claus, 2 bis). 

Guardiola de Font-rubí. Dissabte 27 d’abril a les 18.00 h. a l’Espai Jove La Barraca (Avinguda de Catalunya, s/n).

Viladecans. Dilluns 29 d’abril a les 16 h. a l’Aula Jove (Avinguda de Roureda, 33).