18a edició de la cursa Pels Camins dels Matxos

 

QUÈ ÉS?

Caminada, marxa, trail, cursa, #matxos19... posa-li l'etiqueta que vulguis!

El que et trobaràs són 63Km de corriols, ara amunt, ara avall i amb un temps màxim de 15 hores perquè tu puguis escollir el teu ritme.

La sortida i l'arribada es situen a la preciosa vila de Torelló (550m). El recorregut ens porta pels llocs més emblemàtics de la zona: Borgonyà, Bellmunt (1.248m), Salt del Molí, Serra de Curull, Puigsacalm (1.514m), La Grevolosa, Cabrera, La Creu de Salgueda (1.088m) i El Castell dels Torelló (781m).

Ah! I si 63 Km és fan llargs "in situ" podràs escollir un recorregut alternatiu de 56 Km, 53 Km o un de 48 Km. Si vols ser a dinar a casa et proposem el Tastet de Matxos amb 23 Km de corriols.

O sigui, n'hi ha per tots els gustos i no tens excusa per no acostar-te a disfrutar de les nostres contrades!

D'ON HA SORTIT


 

L'any 2002, quan córrer encara era de covards, una colla de sonats del Centre Excursionista Torelló van tenir la brillant idea de muntar aquest sarau. La veritat és que el primer any van ser molt poquets però com que van detectar un cert interès van decidir continuar treballant.

El gran objectiu era i continua essent mostrar els nostres racons de gran riquesa natural i paisatgística a gent de dins i fora de les nostres contrades.

Amb el temps i la moda de les curses de muntanya tot plegat ha agafat un cert aire competitiu tot i que la nostra voluntat és presentar-ho com un repte en que cadascú té els seus propis objectius i les seves pròpies motivacions.

Abans de que us foteu a roncar, només dir-vos que hem arribat a la divuitena edició i no tenim cap intenció de plegar, ni posar-vos-ho més fàcil, ni de deixar de posar sorpreses al recorregut.
 
Picture
 
El recorregut de 63 Km de Pels Camins dels Matxos premia al participant que la finalitzi amb punts per la Ultra-Trail du Montblanc. Concretament, us donarà 3 punts amb el nou sistema de puntuació.

Si sou prou valents per fer la UTMB® potser tindreu alguna possibilitat d'acabar la Pels Camins dels Matxos (PCDM pels amics).